Op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten?

afbeelding Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief

De Bibliotheek Veluwezoom verstuurt een aantal keer per jaar een digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief inspireert je met lees-, kijk- en surftips en informeert je over praktische zaken, nieuwe diensten en activiteiten. Schrijf je in! Je kunt je te allen tijde weer afmelden.

Resultaat 1 - 10 (van 61)

• Velp krijgt eigen Taalspreekuur Bekijk details

27 juli 2022

Goed nieuws voor inwoners van Velp en omgeving die vragen hebben over beter leren lezen, schrijven, Nederlands spreken en omgaan met de computer. Vanaf september kunnen zij wekelijks terecht bij een gratis Taalspreekuur in de Bibliotheek Velp.

• Veilig en gratis wifi via publicroam Bekijk details

26 juli 2022

Bij de Bibliotheek Veluwezoom kun je gratis gebruikmaken van wifi. Vanaf 15 augustus 2022 maken we daarvoor in onze vestigingen in Oosterbeek, Velp en Dieren gebruik van publicroam. Publicroam is beveiligde wifi in de openbare ruimte. Het werkt via certificaten, zodat voorkomen wordt dat kwaadwillenden gebruikersnamen of dataverkeer kunnen onderscheppen. Publicroam gebruiken is gratis.

• Nu ook thuis beter leren computeren via de bibliotheek Bekijk details

25 juli 2022

Wil je handiger worden met de computer, tablet en smartphone? Volg dan in de bibliotheek of thuis gratis online SeniorWeb-cursussen. Zo kun je bijvoorbeeld beter leren e-mailen, werken met Windows, Word en Excel of Whatsapp gebruiken. Je kunt kiezen uit maar liefst 25 cursussen. Ze zijn er voor iedereen, jong en oud, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

• JeugdBibliotheken Doorwerth en Rheden gesloten van 8 t/m 28 augustus Bekijk details

19 juli 2022

Van maandag 8 t/m zondag 28 augustus zijn onze jeugdBibliotheken in Doorwerth en Rheden gesloten. Onze andere vestigingen zijn wel geopend.

• Reis door zes landen en verzamel alle schatten! Bekijk details

7 juli 2022

Wil je deze zomer meedoen aan een spannende ontdekkingsreis, samen met je gezin? Ga dan naar www.vakantie-lezen.nl, meld je aan en ga op zoek naar 6 schatten. Alle schatten gevonden? Dan maak je kans op een tablet!

• Schrijf jij het winnende verhaal? Bekijk details

17 juni 2022

Vertel eens. Wat betekent de bieb voor jou? Werd je er wijzer, verliefder, fantasievoller, gekker, stiller, juist luider of iets dat wij helemaal niet kunnen verzinnen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Zet het op papier, en misschien word jij de winnaar van onze schrijfwedstrijd!

• Nieuwe directeur voor Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ Bekijk details

14 juni 2022

De Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ staan aan de vooravond van een (bestuurlijke) fusie. In de komende tijd zullen de 2 organisaties meer en meer één nieuwe organisatie gaan vormen. Wij zijn blij dat we voor deze nieuwe organisatie een directeur-bestuurder hebben weten te werven. Per 1 augustus zal Doeko Pinxt deze functie vervullen.

• Hoera! Een bibliotheek voor Dorpsschool Rozendaal Bekijk details

10 juni 2022

Burgemeester Ester Weststeijn van de gemeente Rozendaal en kinderburgemeester Elena openden woensdag 8 juni de prachtige Bibliotheek op de IKC Dorpsschool Rozendaal.

• Zelf je administratie doen? Iedereen kan het leren! Bekijk details

19 april 2022

Vind je soms brieven te moeilijk? Wil je leren internetbankieren? Doe dan mee aan de gratis cursus Voor ‘t zelfde geld in de Bibliotheek Dieren. De cursus bestaat uit 10 lessen van 2 uur. De eerste les is op dinsdag 10 mei.

• Onze nieuwe organisatie zoekt directeur-bestuurder Bekijk details

11 maart 2022

Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ gaan samen werken aan de ontwikkeling van taal en creativiteit voor alle bewoners van Renkum, Rheden en Rozendaal. De nieuwe organisatie zoekt daarom per 1 juli een directeur-bestuurder.

Paginanavigatie