Op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten?

afbeelding Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief

De Bibliotheek Veluwezoom verstuurt een aantal keer per jaar een digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief inspireert je met lees-, kijk- en surftips en informeert je over praktische zaken, nieuwe diensten en activiteiten. Schrijf je in! Je kunt je te allen tijde weer afmelden.

Resultaat 1 - 10 (van 54)

• Zelf je administratie doen? Iedereen kan het leren! Bekijk details

19 april 2022

Vind je soms brieven te moeilijk? Wil je leren internetbankieren? Doe dan mee aan de gratis cursus Voor ‘t zelfde geld in de Bibliotheek Dieren. De cursus bestaat uit 10 lessen van 2 uur. De eerste les is op dinsdag 10 mei.

Bekijk details van Zelf je administratie doen? Iedereen kan het leren!

• Onze nieuwe organisatie zoekt directeur-bestuurder Bekijk details

11 maart 2022

Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ gaan samen werken aan de ontwikkeling van taal en creativiteit voor alle bewoners van Renkum, Rheden en Rozendaal. De nieuwe organisatie zoekt daarom per 1 juli een directeur-bestuurder.

Bekijk details van Onze nieuwe organisatie zoekt directeur-bestuurder

• Bibliotheek Veluwezoom heeft kwaliteit op orde Bekijk details

1 maart 2022

Bibliotheek Veluwezoom ontving (opnieuw) een officieel kwaliteitscertificaat van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet onze organisatie aan belangrijke kwaliteitsnormen die gelden voor bibliotheek- en cultuurorganisaties.

Bekijk details van Bibliotheek Veluwezoom heeft kwaliteit op orde

• Meeste coronaregels vervallen Bekijk details

25 februari 2022

Op vrijdag 25 februari vervalt de verplichting om anderhalve meter afstand te houden en om een mondkapje te dragen in publieke binnenruimtes. Ook is het aantal bezoekers per ruimte niet meer gemaximeerd. Je hoeft dus geen mandje meer mee te nemen bij de ingang van de bieb. Alleen de basisregels gelden nog.

Bekijk details van Meeste coronaregels vervallen

• Landelijk webinar ‘Swipe, stap, sprong’ Bekijk details

7 februari 2022

Op 28 maart 2022 starten de jaarlijkse Media Ukkie Dagen. Een week lang aandacht voor media en jonge kinderen. Het thema van de Media Ukkie Dagen 2022 is ‘Swipe stap sprong’. Doe je mee met het gratis webinar met praktische tips om een gezond mediamenu samen te stellen voor jonge kinderen?

Bekijk details van Landelijk webinar ‘Swipe, stap, sprong’

• Nieuw! Lenen en verlengen met je digitale biebpas Bekijk details

1 februari 2022

Maak jij gebruik van een app waarin je je klantenkaarten digitaal hebt opgeslagen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Want vanaf nu kun je bij onze zelfservicebalies ook lenen en verlengen met je digitale biebpas. Dus: voeg ‘m toe en scannen maar!

Bekijk details van Nieuw! Lenen en verlengen met je digitale biebpas

• Internetcafé gaat verder als Digicafé Bekijk details

19 december 2021

Het internetcafé gaat in 2022 verder onder de noemer Digicafé. De nieuwe naam is ingegeven door het feit dat deze maandelijkse bijeenkomsten niet alleen over het ínternet gaan, maar over veel méér digitale ontwikkelingen. En die zijn er in overvloed!

Bekijk details van Internetcafé gaat verder als Digicafé

• Een fijn voorleesmomentje met Vos gaat een stukje rijden! Bekijk details

18 december 2021

Of je nu voor het slapen gaat een mooi verhaal voorleest in bed of overdag samen een prentenboek bekijkt, er worden herinneringen voor het leven gemaakt. Voorlezen is een fijn momentje samen.

Bekijk details van Een fijn voorleesmomentje met Vos gaat een stukje rijden!

• Hulp bij afspraak boosterprik Bekijk details

17 december 2021

Binnenkort krijgen 3 miljoen Nederlanders vanaf 60 jaar en ouder een uitnodiging om een afspraak te maken voor een extra coronavaccinatie, de boosterprik. Vanaf het moment dat jouw geboortejaar aan de beurt is kun je online een prikafspraak maken. Vind je het lastig om zelf online een afspraak te maken? Bij de bibliotheek helpen we je verder.

Bekijk details van Hulp bij afspraak boosterprik

• Kunstuitleen Nieuwe Ruimte gestart in de Bibliotheek Velp Bekijk details

7 december 2021

Vrijdag 3 december is de de Kunstuitleen van stichting Nieuwe Ruimte gestart in de Bibliotheek Velp. Deelnemende kunstenaars exposeren er hun werk en stellen het beschikbaar voor uitleen.

Bekijk details van Kunstuitleen Nieuwe Ruimte gestart in de Bibliotheek Velp

Paginanavigatie