Op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten?

afbeelding Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief

De Bibliotheek Veluwezoom verstuurt een aantal keer per jaar een digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief inspireert je met lees-, kijk- en surftips en informeert je over praktische zaken, nieuwe diensten en activiteiten. Schrijf je in! Je kunt je te allen tijde weer afmelden.

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief van de bibliotheek

Resultaat 11 - 20 (van 44)

• Hoera! Een bibliotheek voor Dorpsschool Rozendaal Bekijk details

10 juni 2022

Burgemeester Ester Weststeijn van de gemeente Rozendaal en kinderburgemeester Elena openden woensdag 8 juni de prachtige Bibliotheek op de IKC Dorpsschool Rozendaal.

• Zelf je administratie doen? Iedereen kan het leren! Bekijk details

19 april 2022

Vind je soms brieven te moeilijk? Wil je leren internetbankieren? Doe dan mee aan de gratis cursus Voor ‘t zelfde geld in de Bibliotheek Dieren. De cursus bestaat uit 10 lessen van 2 uur. De eerste les is op dinsdag 10 mei.

• Bibliotheek Veluwezoom heeft kwaliteit op orde Bekijk details

1 maart 2022

Bibliotheek Veluwezoom ontving (opnieuw) een officieel kwaliteitscertificaat van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet onze organisatie aan belangrijke kwaliteitsnormen die gelden voor bibliotheek- en cultuurorganisaties.

• Nieuw! Lenen en verlengen met je digitale biebpas Bekijk details

1 februari 2022

Maak jij gebruik van een app waarin je je klantenkaarten digitaal hebt opgeslagen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Want vanaf nu kun je bij onze zelfservicebalies ook lenen en verlengen met je digitale biebpas. Dus: voeg ‘m toe en scannen maar!

• Internetcafé gaat verder als Digicafé Bekijk details

19 december 2021

Het internetcafé gaat in 2022 verder onder de noemer Digicafé. De nieuwe naam is ingegeven door het feit dat deze maandelijkse bijeenkomsten niet alleen over het ínternet gaan, maar over veel méér digitale ontwikkelingen. En die zijn er in overvloed!

• Eerste stap gezet naar fusie met Cultuurbedrijf RIQQ Bekijk details

2 december 2021

De Bibliotheek Veluwezoom gaat het komende jaar nauwer samenwerken met Cultuurbedrijf RIQQ, als opmaat naar een fusie. Een belangrijke reden voor de samenwerking is dat de vraag naar kunst en cultuur als bijdrage aan maatschappelijke thema’s toeneemt voor beide organisaties. De ambitie van de fusie is om krachten te bundelen en daarmee de kwaliteit en impact van kunst en cultuur in onze regio te versterken.

• 250.000 bladmuziekboeken wachten op je! Bekijk details

6 november 2021

Ben jij actief als muzikant? Wist je dat er via onze landelijke catalogus maar liefst 250.000 bladmuziekboeken beschikbaar zijn?

• Help jij mee om de taalontwikkeling van kinderen te stimuleren? Bekijk details

22 oktober 2021

Lezen is leuk! Maar wat als je opgroeit in en taalarme omgeving? Dan loop je het risico op een taalachterstand met alle gevolgen van dien; niet goed mee kunnen komen met leeftijdgenootjes, je schoolboeken niet goed begrijpen en dus minder goede prestaties op school. Vrijwilligers van de VoorleesExpress zetten zich in om taalachterstand en laaggeletterdheid terug te dringen. Het doel: iedereen volwaardig en zelfstandig laten meedoen in de samenleving. Help jij mee om de taalontwikkeling van kinderen...

• De Bibliotheek ondersteunt bij vragen over de CoronaCheck Bekijk details

1 oktober 2021

Wil je toegang tot een evenement in Nederland of een reis maken binnen de Europese Unie, dan heb je daar een coronabewijs voor nodig. Een coronabewijs maak je met de CoronaCheck-app of via de website coronacheck.nl. In de meeste gevallen heb je daar een DigiD voor nodig. Vind je dit lastig of heb je hier vragen over? Kom het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek!

• Hulp nodig bij de websites van de overheid? Bekijk details

7 juni 2021

Bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Oosterbeek en de Bibliotheek Dieren ondersteunen we je hier graag bij. Wij zijn er om mensen te adviseren die vragen hebben over de digitale overheid. Zo helpen we je op weg bij het verlengen van je rijbewijs, het indienen van belastingaangifte en hoe je je pensioenoverzicht in kunt zien.

Paginanavigatie