Vestigingen & openingstijden

Weergaveopties:

 • de Bibliotheek Renkum Bekijk details

  De Bibliotheek Renkum is een vestiging van de Bibliotheek Veluwezoom. De Bibliotheek Veluwezoom is werkzaam voor inwoners en (educatieve) instellingen in de gemeenten Renkum, Rheden en Rozendaal.

 • jeugdBibliotheek Rheden Bekijk details

  In de jeugdBibliotheek kunnen alle leden (gereserveerde) materialen afhalen en inleveren. JeugdBibliotheek Rheden is een vestiging van de Bibliotheek Veluwezoom. De Bibliotheek Veluwezoom werkt voor inwoners en (educatieve) instellingen in de gemeenten Renkum, Rheden en Rozendaal.

 • de Bibliotheek Dieren Bekijk details

  De Bibliotheek Dieren is een vestiging van de Bibliotheek Veluwezoom. De Bibliotheek Veluwezoom is werkzaam voor inwoners en (educatieve) instellingen in de gemeenten Renkum, Rheden en Rozendaal.

 • jeugdBibliotheek Doorwerth Bekijk details

  JeugdBibliotheek Doorwerth is een vestiging van de Bibliotheek Veluwezoom. De Bibliotheek Veluwezoom is werkzaam voor inwoners en (educatieve) instellingen in de gemeenten Renkum, Rheden en Rozendaal.

 • de Bibliotheek Oosterbeek (in De Klipper) Bekijk details

  de Bibliotheek Oosterbeek is gehuisvest in het multifunctionele gebouw De Klipper en is onderdeel van de Bibliotheek Veluwezoom. In het gebouw zijn ruimtes waar je kunt werken, mee kunt doen of zelf iets kunt organiseren. Kijk voor het gebruiken van ruimtes op www.bibliotheekveluwezoom.nl/klipper

 • de Bibliotheek Velp Bekijk details

  de Bibliotheek Velp is een vestiging van de Bibliotheek Veluwezoom. De Bibliotheek Veluwezoom is werkzaam voor inwoners en (educatieve) instellingen in de gemeenten Renkum, Rheden en Rozendaal.