Taalzoeker

Taalzoeker

Ken je iemand die interesse heeft in een cursus leren lezen en schrijven voor volwassenen? Met de Taalzoeker zie je alle cursusaanbieders in de buurt.

De Taalzoeker is een simpele, handige website die iedereen kan gebruiken om alle taalcursussen in de buurt te vinden. Je vindt er een overzicht van scholingsmogelijkheden in Nederland op het gebied van basisvaardigheden, waaronder lezen en schrijven, rekenen en werken met de computer. Goed leren lezen en schrijven ligt dankzij de Taalzoeker voor iedereen binnen handbereik.

Voor wie is Taalzoeker bedoeld?

De Taalzoeker is bedoeld voor de ‘doorverwijzer’. Dit is een familielid, vriend, kennis of collega van iemand die beter wil leren lezen en schrijven. Maar het kan bijvoorbeeld ook een baliemedewerker zijn. Met behulp van de Taalwijzer breng je iemand op eenvoudige wijze in contact met de cursusaanbieder die aansluit bij wat hij of zij wil leren. De Taalzoeker laat zien welke  formele en non-formele organisaties cursussen lezen, schrijven, spreken, luisteren, rekenen en digitale vaardigheden aanbieden. Op basis van adresgegevens zie je eenvoudig welke cursusaanbieder het dichtst in de buurt is.

Vind een cursusaanbieder via de Taalzoeker

Vul je postcode in en zie direct alle cursussen bij jou in de buurt