Woorden laten stromen met Woesj!

Gepubliceerd op: 30 maart 2020 17:40

Woesj is een leerlijn creatief schrijven. Hoe spreek je je fantasie aan? Hoe tover je met woorden? En hoe zet je je gedachten op papier? Met behulp van podcasts kunnen kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar gekke dingen te doen met hun pen!

Aflevering 1 'Oranje ruikt het fijnst'

In deze eerste aflevering van Woesj! onderzoeken we hoe je je zintuigen kunt gebruiken om een mooi verhaal te schrijven. Doe je mee?

Beluister de nieuwste podcast en ga aan de slag! 

Soundcloud | Spotify

Aflevering 2 'De chagrijnige theepot'

In deze aflevering van Woesj! kijken we hoe je onverwachte zinnen kunt maken met spannende woorden. Deze zinnen kun je gebruiken als begin van een mooi verhaal. Doe je mee?

Soundcloud | Spotify 

Aflevering 3 'Frinkel'

In deze aflevering van Woesj! maken we een gedicht voor iemand die je lief vindt. Misschien kun je je gedicht wel opsturen via briefdragers.nl. Doe je mee?

Soundcloud | Spotify 

Aflevering 4 'Er loopt een man'

In deze aflevering van Woesj! kijken we hoe je van de simpele zin 'Er loopt een man' een verhaal kunt maken waarbij je het als een film voor je ziet. Dit kun je gebruiken als begin van een mooi verhaal. Doe je mee?

Soundcloud | Spotify 

Aflevering 5 'Vallen en opstaan'

In deze aflevering van Woesj! Heb jij ook littekens? Dan kun je vast vertellen hoe je eraan gekomen bent. Misschien is dat zelfs het begin van een spannend verhaal! Doe je mee?

Soundcloud | Spotify 
Beluister deze podcast en ga aan de slag!

Aflevering 6 'Het vorige varken'

In deze nieuwste aflevering van Woesj! kijken we hoe je grappige tongbrekers kunt maken waarbij je moet worstelen om ze uit te spreken! Doe je mee?

Soundcloud | Spotify