Winnaar BiebPanel-loting krijgt jaarabonnement gratis

Gepubliceerd op: 6 april 2018 15:38

‘Dat hadden jullie toch niet hoeven doen!’ was de spontane reactie van mevrouw De Meijer uit Renkum. Zij ontving op 14 maart 2018 uit handen van Astrid de Kleijn een jaarabonnement gratis, als dank voor de deelname aan de BiebPanel-onderzoeken van het afgelopen jaar. Mevrouw De Meijer gaf haar mening over de diverse onderwerpen die afgelopen jaar in BiebPanel aan de orde kwamen. Uit alle deelnemers die meedoen lootte de bibliotheek deze gelukkige winnaar.

Ruim 40 jaar lid van de Bibliotheek Veluwezoom

Mevrouw De Meijer is ruim 40 jaar lid van de Bibliotheek Veluwezoom. Ze komt graag in de Bibliotheek Renkum, omdat ze het een leuke, gezellige bibliotheek vindt. De Meijer is met pensioen en werkte eerder werkte ze als leerkracht op een Montessori-basisschool. Daarom weet ze hoe belangrijk (voor)lezen is. Tegenwoordig past ze geregeld op haar kleinkinderen en ook daarbij spelen boeken een grote rol. Wij bedanken mevrouw De Meijer voor haar deelname aan BiebPanel en wensen haar heel veel plezier met haar prijs!

Ook meedoen aan BiebPanel?

BiebPanel

Vind jij het ook interessant om deel te nemen aan BiebPanel en mee te denken over de toekomst van onze bibliotheek? Meld je dan aan via de website van BiebPanel of kijk hier voor meer informatie.