Verkiezingen. Wat vind jij belangrijk?

Gepubliceerd op: 24 januari 2023 15:00

naar de site over het debat

Wolven op de Veluwe, aanpak van de stikstofproblemen, jonge starters op de woningmarkt, duurzaamheid, grondwater en nog veel meer. Er zijn een hoop onderwerpen waar de Provinciale Staten zich mee bezig houden. Op 9 maart organiseren we een debat met de lijstrekkers van de politieke partijen.

Hierbij wordt vooral ingegaan op onderwerpen die voor jou, als inwoner van Gelderland, belangrijk zijn. Jij kunt dus een bijdrage leveren aan het debat. En dat gaat heel simpel!

Wat moet je doen?

Wil jij aangeven welke onderwerpen voor jouw belangrijk zijn? Kom dan naar een van onze vestigingen en vul daar de antwoordkaart in. Je kunt jouw onderwerpen ook digitaal doorgeven via www.debatprovincialestaten2023.nl.

Het debat vindt plaats op donderdagavond 9 maart van 19.30 uur tot 21.00 uur. Het debat vindt plaats in Rozet Arnhem. Uit alle inzendingen worden de onderwerpen voor het debat gekozen. Een inzender kan gevraagd worden om hun onderwerp tijdens het debat toe te lichten. Dit is uiteraard geen verplichting. Voor meer vragen hierover, neem contact op met de organisatie.

Niet in de gelegenheid om het evenement live bij te wonen? Het debat wordt ook via een livestream uitgezonden. Enkele dagen voor het debat wordt op www.debatprovincialestaten2023.nl gedeeld op welke internetpagina je de livestream kunt volgen.
 

Waar moet het debat over gaan?