Cadeautje: 100 e-books voor íedereen

Gepubliceerd op: 14 april 2020 16:37

thuisbieb

Speciaal voor iedereen die thuis moet blijven is er nu de ThuisBieb. Download de gratis app en kies uit 100 e-books. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief. Voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Met de ThuisBieb willen bibliotheken iedereen die thuiszit een hart onder de riem steken én een mooie leeservaring bieden in deze onzekere tijd. De ThuisBieb is in ieder geval open tot en met 1 juni.

De brede selectie bevat voor elk wat wils. Tot de selectie aangeboden boeken behoren populaire titels als ‘Rinkeldekink´ van Martine Bijl en de nieuwste editie van het voetbalmagazine ‘Hard Gras’, maar ook te ontdekken boeken als ‘Post voor Rus Ordelman’ van Bette Adriaanse, ‘De mentor’ van Tessa Kollen en ‘Mindgym work-outs’ van Wouter de Jong.

Download de gratis app voor tablet of smartphone

Veel leesplezier!

Hulp nodig?

Heb je een vraag over de ThuisBieb? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op tijdens ons telefonische spreekuur.