Nieuw: online deelnemen aan activiteiten van de bibliotheek

Gepubliceerd op: 23 juni 2020 15:32

Nu de coronamaatregelen verder versoepeld worden, starten wij onze activiteiten langzaamaan ook weer op. Enige afleiding en voeding voor ziel en geest zijn immers juist in deze lastige periode zo welkom! Maar, het virus is nog niet weg, en daarom gelden er regels om activiteiten te kunnen organiseren: we treffen extra hygiënemaatregelen en zorgen ervoor dat bezoekers anderhalve meter afstand van elkaar kunnen houden. We kunnen daardoor slechts beperkt aantal deelnemers ontvangen bij activiteiten.

Livestream

Gelukkig zijn er alternatieven! Om grotere aantallen mensen de mogelijkheid te bieden om deel te nemen, gaan we een aantal van onze activiteiten livestreamen. Zo kun je ze vanuit huis, via je computer, bijwonen. Je meldt je dan aan voor een activiteit van je keuze en ontvangt voorafgaand aan de activiteit een link en een instructie om de activiteit online ‘bij te wonen’. Je schakelt in op het moment dat de activiteit in de bibliotheek begint. En via een chatfunctie kun je vragen stellen, vergelijkbaar met een normale bijeenkomst in de bibliotheek. Zo ben je ook een beetje verbonden met de andere deelnemers van de activiteit. Misschien niet zo leuk als écht in de bibliotheek aanwezig zijn, maar een waardig alternatief, denken wij. Laat ons vooral weten wat jij ervan vindt!

Kijk je mee?

In onze agenda vind je de geplande activiteiten én – voor zover van toepassing - de mogelijkheid om je aan te melden om online te kunnen deelnemen. De eerste activiteit die we live gaan streamen is op 7 juli van 19.30 – 21.30 uur: Hoe zit dat nou? Over de zin en onzin over
alledaagse gevaren
. Kijk je mee?