Internetcafé gaat verder als Digicafé

Gepubliceerd op: 19 december 2021 18:44

digicafé biedt hulp bij alle vragen en uitdagingen die je op het internet kunt tegenkomen

Het internetcafé gaat in 2022 verder onder de noemer Digicafé. De nieuwe naam is ingegeven door het feit dat deze maandelijkse bijeenkomsten niet alleen over het ínternet gaan, maar over veel méér digitale ontwikkelingen. En die zijn er in overvloed!

Wat is het Digicafé?

Het Digicafé is een maandelijkse bijeenkomst waar je terecht kunt met alle vragen en uitdagingen die je in de digitale wereld kunt tegenkomen. Of je nu beginner of gevorderde bent, we zoeken samen naar een antwoord en laten je stap voor stap kennismaken met nieuwe digitale ontwikkelingen.

Dus: heb je ruzie met je smartphone of tablet? Lukt het niet om een e-book te lenen? Hapert je e-mail? Heb je een vraag over Windows of Apple, of wil je meer weten over Twitter, Facebook of andere digitale ontwikkelingen? Kom naar het Digicafé!

Deelnemen is gratis en aanmelden niet nodig (tenzij de coronamaatregelen dat voorschrijven). Vergelijkbaar met een café kun je gewoon binnenlopen en meedoen. Om de maand is er een presentatie van een bepaald onderwerp dat te maken heeft met de digitale wereld. 

Meer informatie, data en het programma vind je op www.bibliotheekveluwezoom.nl/digicafé

Meer over het Digicafé