Verbeterde app 'de Bibliotheek' beschikbaar

Gepubliceerd op: 5 januari 2016 14:00

afbeelding van de Iguana app

De gratis App van de Bibliotheek, die begin december 2013 door de bibliotheek werd geïntroduceerd, is vervangen voor een nieuwe, verbeterde versie. Technologische ontwikkelingen maken het mogelijk om gebruiksgemak en mogelijkheden te vergroten. Sinds december 2015 is de vernieuwde app beschikbaar.

Wat kun je met de nieuwe app?

afbeelding scherm Iguana bibliotheek

Met de app van de bibliotheek regel je al je bibliotheekzaken via je mobiel of tablet. Je kunt ermee

• zoeken in de catalogus
  • boeken reserveren en verlengen
Ook kun je andere gebruikers koppelen en een seintje krijgen als je boeken terug moeten naar de bibliotheek (activeer deze optie via Gebruiksbeheer > Overige opties > Registraties voor push notificaties).

Het werkt het heel eenvoudig. Je downloadt de gratis App 'Iguana Bibliotheek' gratis via de iTunes App Store en Google Play.

Wanneer is de nieuwe app beschikbaar?
De nieuwe app is sinds december 2015 beschikbaar.

Cubiss-app houdt op te bestaan
De bibliotheek-app van Cubiss, die u misschien in de afgelopen periode gebruikte, houdt begin 2016 op te bestaan. Deze kunt u verwijderen en vervangen door de nieuwe app.