Gratis oefenen voor theorie-examen

Gepubliceerd op: 12 juni 2017 10:57

Bij Bibliotheek Veluwezoom kun je dit jaar gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor. Het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl, dat beschikbaar is voor iedereen die de Bibliotheek bezoekt, is actueel en conform de CBR-wijze. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.

Het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl is beschikbaar voor iedereen die de Bibliotheek bezoekt, leden en niet-leden. Je kunt oefenen op een computer in de Bibliotheek of op je eigen mobiel, tablet of laptop, mits deze is aangesloten op het WIFI-netwerk van de bibliotheek.  

Een groot aantal mensen (meer dan de helft in 2016) zakt de eerste keer voor het CBR theorie-examen. Met het gratis aanbieden van het oefenprogramma theorie-rijbewijs wil de Bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De Bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen.  

De samenwerking met Theorie.nl is in eerste instantie voor een jaar. Eind 2017 wordt besloten of deze dienstverlening voortgezet zal worden.

Kom snel naar de bieb en vergroot je kans om je theorie-examen te halen!