Ga je mee op reis met Kunst voor elkaar?

Gepubliceerd op: 11 mei 2017 14:46

logo Kunst voor elkaar

Reizen. Wie droomt er niet van? Je laat je dagelijkse besognes achter je en bent vrij om nieuwe indrukken op te doen. Om in andere steden rond te struinen, andere culturen te ontdekken, bijzondere geuren op te snuiven en nieuwe mensen te ontmoeten. Reizen is een feest voor je zintuigen! Met het thema reizen starten in de Bibliotheek Oosterbeek/De Klipper in mei nieuwe activiteiten van Kunst voor elkaar.

logo kunst voor elkaar

Vrijwillige docenten van Kunst voor elkaar (voorheen Lang Leve Kunst in Renkum) nodigen je uit om via muziek, zang, tekst, taal en schilderen/ collages maken aan de slag te gaan. Ze prikkelen je om herinneringen boven te halen en er opnieuw vorm aan te geven. Je geeft je creativiteit de ruimte en hebt – bovenal - een gezellige middag met leeftijdsgenoten. Je hoeft geen voorkennis of ervaring te hebben om mee te doen. Kunst voor elkaar is er voor iédereen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Op dinsdag 23 mei 2017 van 14.00 tot 16.00 geven de docenten van Kunst voor elkaar een voorproefje van de verschillende activiteiten. Dit geeft je de gelegenheid om te kijken of het iets voor je is, en je leert de docenten en de deelnemers kennen.

Daarna vinden de Kunst voor elkaar-activiteiten op 9 opeenvolgende dinsdagen plaats,wederom van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Oosterbeek/De Klipper. De ene keer zal je bezig gaan met muziek en zingen, de andere keer met tekst enschrijven of met schilderen en collages maken. Je kiest zelf of je aan alle bijeenkomsten of een aantal ervan wilt deelnemen.

Wat kost het?

De introductie op 23 mei is gratis te bezoeken. Voor de bijeenkomsten daarna vragen we een bijdrage van € 2,50 per keer. Je hoeft je niet van te voren aante melden, maar het mag natuurlijk wel.

Vragen?

Heb je vragen? Bel of mail dat met Nienke Oldenhuis, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom: 06 – 44 29 41 85 of nienke.oldenhuis@bibliotheekveluwezoom.nl. Of vraag een medewerker in de bibliotheek om je verder te helpen.

Heel graag tot binnenkort!