Expositie Kunst voor elkaar in de Bibliotheek Oosterbeek

Gepubliceerd op: 14 mei 2018 11:30

Van 22 mei t/m 18 juni exposeren deelnemers van Kunst voor elkaar in de Bibliotheek Oosterbeek / De Klipper schilderijen en collages die ze maakten bij hun wekelijkse activiteiten. Op dinsdagmiddag 22 mei wordt de expositie van 15.00 tot 17.00 uur feestelijk geopend met onder meer dorpsdichter Doctor Anders.

Aan de hand van een thema gaan deelnemers van Kunst voor elkaar iedere dinsdagmiddag aan de slag met tekst, taal, liedjes en/of beeldende kunst. Onder begeleiding van vrijwillige docenten geven ze hun creativiteit de ruimte en hebben – bovenal – een gezellige middag. Kunst voor elkaar is voor iedereen. Om mee te doen is geen ervaring of voorkennis nodig.

Deelnemers verzamelden hun mooiste werken voor deze expositie. Je ziet er de thema’s van de afgelopen maanden duidelijk in terug: metamorfose, afval, winterpracht en kindertijd. 

De expositie is van 22 mei t/m 18 juni te bekijken in de Bibliotheek Oosterbeek / De Klipper. Bij de feestelijke opening is iedereen welkom voor een hapje en een drankje en voor meer informatie over Kunst voor elkaar.

www.bibliotheekveluwezoom.nl/kunstvoorelkaar