Dit is mijn verhaal #2019 sluit af met theatervoorstelling van Golden Oldies

Gepubliceerd op: 7 november 2019 16:39

Golden Oldies

De tweede lezingenreeks van "Dit is mijn verhaal' wordt vrijdag 29 november afgesloten met een verfrissende voorstelling voor en door ouderen: In Holland staat een huis. Met de nodige humor en tragiek spelen Marijke, Truus en Trees van theatergroep de Golden Oldies scenes uit hun eigen leven, vol herinneringen, meningsverschillen, twijfels, kwaaltjes en liefdevolle vriendschap.

In Holland staat een huis

In 'In Holland staat een huis' komen drie oudere dames elke dag bij elkaar op de thee. Ze praten over het leven, denken over de toekomst en kibbelen wat af. Ze stellen vragen, mijmeren en missen. Ze verlangen, hopen en hebben elkaar stiekem lief. 'In Holland staat een huis' is een verfrissende voorstelling voor en door ouderen over verschillende herkenbare aspecten van het ouder worden.

De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten. Daarna is er tijd om van gedachten te wisselen.

Plaats: de Bibliotheek Oosterbeek / De Klipper. Aanvang: 14.30 uur. Kosten € 3,50.

Je kunt je aanmelden bij Ilse Paulus, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom via ilse.paulus@bibliotheekveluwezoom.nl of 06-44 29 41 85 of via onze agenda