De nieuwe Activiteitengids is uit!

Gepubliceerd op: 13 september 2019 11:59

activiteitengids Rheden Rozendaal 2019-2020

Ben jij nieuwsgierig naar wat er allemaal te doen is in de gemeenten Rheden en Rozendaal? Kijk dan op de website: www.activiteiten-gids.nl. Daar vind je een uitgebreid overzicht van allerlei activiteiten de regio, op het gebied van kunst & cultuur, sport, ontwikkeling en ontmoeting. Speciaal voor 65-plussers!

Je kunt de gids online doorbladeren of in z’n geheel of per dorp uitprinten. Of je vraagt iemand om je daarmee te helpen.

Inkijkexemplaren van de gids vind je op de bekende locaties, zoals: 

  • De Dumpel, Velp
  • Dorpshuis, Rheden
  • De Bundel, Dieren
  • ’t Sprengenhus, Laag-Soeren
  • Gemeentehuis, De Steeg
  • De Kerk van Rozendaal

De Activiteitengids

De Activiteitengids is gemaakt door Cultuurbedrijf RIQQ i.s.m. Sportbedrijf Rheden en de Bibliotheek Veluwezoom en met medewerking van Stichting STOER. Maar ook veel andere aanbieders en locaties hebben een belangrijke bijdrage geleverd. De Gemeente Rheden en Fonds Sluyterman van Loo hebben de gids financieel mogelijk gemaakt.

De Gemeente Rheden kiest ervoor kunst en cultuur, sport- en ontmoetingsactiviteiten een rol te laten spelen in haar doel om inwoners gezond, veilig en relatief gelukkig te laten wonen, werken en recreëren, jong te laten zijn en ouder te laten worden.

Wij wensen je veel plezier en inspiratie met alles wat je onderneemt! 
Marijn, Ilja, Ilse, Tineke, Marjan, Jet, Inge, Martijn, Gigi, Edwin

Heb je vragen over of tips voor de Activiteitengids, neem dan contact op met Marijn Swarte: marijn@cultuurbedrijfriqq.nl 

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan.

— Pippi Langkous