De Bibliotheek Dieren verhuist naar tijdelijke locatie

Gepubliceerd op: 11 juli 2018 13:48

Eindelijk is het zover. Het gebouw waar de Bibliotheek Dieren gehuisvest is, De Bundel, gaat op de schop. Het gebouw wordt geheel vernieuwd om over ongeveer 9 maanden opnieuw onderdak te bieden aan de bibliotheek, het serviceloket van de gemeente Rheden, de speel-o-theek, het loket van de Rabobank én Cultuurbedrijf Riqq. Daarom verhuist de Bibliotheek Dieren naar een tijdelijke locatie: Wilhelminaweg 30 in Dieren, onder de Scapino.

Wat gaat er gebeuren?

Om de verhuizing mogelijk te maken, is de bibliotheek een aantal dagen gesloten. De belangrijkste punten zetten we hier op een rij. Heb je nog andere vragen? Laat het ons weten svp. 

Wanneer is de Bibliotheek Dieren gesloten?

Van 10 t/m 19 september is de Bibliotheek Dieren ­gesloten. In deze periode huizen we over naar de tijdelijke locatie aan de Wilhelminaweg 30 in Dieren (onder de Scapino). 

Kan ik boeken lenen/inleveren tijdens de verhuizing?

Van 10 t/m 19 september is het niet mogelijk om in de Bibliotheek Dieren boeken te lenen of in te leveren. Vanaf 20 september ben je welkom aan de tijdelijke locatie aan de Wilhelminaweg 30 in Dieren (onder de Scapino). Natuurlijk kun je in de periode van de verhui­zing wel terecht in onze andere vestigingen

Waarom verhuist de Bibliotheek Dieren naar een ­tijdelijke locatie?

Het gebouw waar de Bibliotheek Dieren is gehuisvest, wordt verbouwd. Er komt een compleet vernieuwde, frisse bibliotheek voor terug, met een nieuwe inrichting en betere voorzieningen. In de nieuwe Bundel vind je straks naast het serviceloket van de gemeente Rheden, de speel-o-theek, het loket van de Rabobank ook Cultuur­bedrijf Riqq. 

Wat zijn de openingstijden van de tijdelijke locatie?

De openingstijden blijven hetzelfde als ze nu zijn.

Hoe lang duurt de verbouwing van De Bundel?

We gaan ervan uit dat de verbouwing ongeveer 9 maanden duurt, tot 1 juni 2019. Maar de planning kan tegenvallen of meevallen. We informeren je natuurlijk over de vorderingen. 

Kan ik in de tijdelijke locatie ook terecht voor ­activiteiten van de Bibliotheek?

Activiteiten van de Bibliotheek Dieren gaan gewoon door. Je bent van harte welkom aan de Wilhelminaweg 30.