De Bibliotheek biedt hulp bij belastingaangifte

Gepubliceerd op: 28 februari 2020 16:09

hulp bij belastingaangifte

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de belastingaangifte via de computer? Een expert die met je meekijkt? Of heb je een vraag? Dan kun je vanaf 10 maart terecht in de Bibliotheek Oosterbeek, Renkum, Doorwerth, Velp en Dieren. Samen met deskundige vrijwilligers van Rechtswinkel Renkum en Sociaal Raadslieden van Rijnstad biedt de Bibliotheek Veluwezoom een gratis Belastingcafé en inloopspreekuren ter ondersteuning van de digitale aangifte voor 2019

Iedereen die hulp nodig heeft bij de Belastingaangifte kan het Belastingcaf√© bezoeken. De hulp is gratis, je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek en aanmelden is niet nodig.

Je vindt de hulp bij de belastingaangifte in onze agenda

Computerfaciliteiten

Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek gratis beveiligd computer- en internetgebruik. Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten is gratis en voor iedereen, ook als je geen lid van de Bibliotheek bent. Wil je beter leren omgaan met de computer, internet en sites van de overheid? Volg dan de cursus Klik & Tik of Digisterker. Vraag naar de mogelijkheden bij de Bibliotheek.  

Samenwerking Koninklijke Bibliotheek en Belastingdienst

De samenwerking tussen de Belastingdienst en Koninklijke Bibliotheek (KB) bestaat sinds 2016. Bijna alle bibliotheken in Nederland bieden dankzij die samenwerking gratis digivaardigheidscursussen aan voor mensen die moeite hebben met de digitale overheid. Bovendien organiseren ze - in samenwerking met lokale maatschappelijke organisaties - hulp bij het invullen van de online belastingaangifte, bijvoorbeeld via belastingspreekuren. De samenwerking is in januari 2019 voor vier jaar verlengd. Dit maakt blijvend hulp bij belastingaangifte in bibliotheken mogelijk.

Kijk voor meer informatie ook op www.bibliotheekveluwezoom.nl/belastingaangifte