Update coronavirus

Gepubliceerd op: 1 april 2020 14:37

rivm

update 3 april 2020 - In overeenstemming met de verlengde coronamaatregelen van de overheid is de Bibliotheek Veluwezoom tot - in ieder geval - 29 april gesloten. Op deze webpagina vind meer informatie.

Activiteiten tot 1 juni geannuleerd

Alle activiteiten die gepland stonden tot 1 juni zijn geannuleerd. Heb je een ticket gekocht voor een activiteit die niet doorgaat? Dan proberen we de activiteit te verplaatsen, of je krijg je geld terug. We informeren je daarover via de mail.

Leentermijn verlengd tot half mei

Vanwege de sluiting van onze vestigingen hebben we de leentermijn van alle geleende materialen verlengd tot half mei. Zo ontstaan er geen te-laat-gelden. Je kunt de materialen zolang thuis houden.

Vragen? Bel ons!

Heb je vragen over het lenen van e-books of luisterboeken? Of wil je lid worden van de bibliotheek, nu je door de corona-epidemie veel thuis zit? Wil je ondanks de sluiting van de Bibliotheek heel graag boeken lenen of terugbrengen? Bel ons, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Je kunt ons van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur telefonisch bereiken via de Bibliotheek Oosterbeek (026-333 49 82) en de Bibliotheek Dieren (0313-41 54 76)