Bibliotheken moeten 2 weken dicht

Gepubliceerd op: 3 november 2020 19:45

Om het grote aantal coronabesmettingen verder terug te dringen, besloot het kabinet zojuist om (onder meer) publieke doorstroomlocties, waaronder bibliotheken, voor een periode van 2 weken te sluiten. Van donderdag 5 tot donderdag 19 november kun je dus niet bij ons terecht. We informeren je via deze webpagina zo snel mogelijk over de gevolgen van deze maatregel.

Inleveren materialen

De inleverdata van materialen die in deze 2 weken teruggebracht moeten worden, zijn 2 weken opgeschort. 

Reserveringen ophalen

Vooralsnog blijft het mogelijk om materialen uit de online catalogus te reserveren en op te halen. Dat kan via de afhaalbieb. Zodra je bericht krijgt dat je reservering is binnen gekomen, kun je het beste even bellen met de bibliotheek waar je je reservering wilt ophalen. Dat geldt ook voor reserveringen die voor je klaar stonden voordat de Bibliotheek moest sluiten, inclusief die van de jeugdBibliotheken in Rheden en Doorwerth. 

Bijeenkomsten in de bibliotheek

Bijeenkomsten in de bibliotheek zijn van 5 tot 19 november NIET mogelijk. We proberen de activiteiten te verzetten naar een later moment. Heb je voor deze periode een ticket gekocht of een reservering geplaatst? Dan krijg je per mail bericht van ons. 

Hoe verder?

Vanaf maandag 9 november gaan we over op een afhaalbieb. Je kunt dan een boekenpakket bestellen en afhalen. Meer informatie over volgt zo snel mogelijk. Als je een vraag hebt, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen.

De online bibliotheek is wel geopend

Via de online Bibliotheek kun je 24 uur per dag e-books en luisterboeken lenen.