BiebPanel gaat veranderen

Gepubliceerd op: 4 februari 2020 10:45

BiebPanel

De Bibliotheek Veluwezoom peilt de mening van haar klanten sinds 2015 via BiebPanel. Panelleden konden 4 keer per jaar een vragen lijst invullen over verschillende aspecten van de dienstverlening van de Bibliotheek Veluwezoom. Vanaf 2020 gaat dit veranderen. We gaan niet meer werken met een vast panel, maar op een andere manier onderzoek doen.

Hoe dat in zijn werk gaat, vertellen we op een later moment. Het bureau dat de onderzoeken namens bibliotheken in heel Nederland uitvoert, is op dit moment volop bezig met de voorbereidingen.

Onze BiebPanelleden hebben onlangs bericht gekregen over deze verandering. Ze zijn uitgeschreven van het panel en we bedanken hen nogmaals hartelijk voor hun feedback en tips.

Zodra er meer informatie is over de nieuwe manier van onderzoeken, laten we dat natuurlijk weten.