Bibliotheek Velp is verhuisd

Gepubliceerd op: 6 mei 2021 16:26

De verhuizing van de Bibliotheek Velp is goed verlopen. Geheel volgens planning vervolgen we onze dienstverlening vanaf maandag 10 mei met veel plezier op de prachtige nieuwe locatie aan Den Heuvel. Vanwege de coronamaatregelen kunnen we je helaas nog niet zelf binnen laten kijken – je kunt wel boeken lenen via de afhaalbieb – maar je kunt via Facebook wél deelgenoot zijn van de officiële opening.

De officiële opening met wethouders Marc Budel en Dorus Klomberg van de gemeente Rheden, wethouder A. Logeman van de gemeente Rozendaal en Lianne Busser, directeur van de Bibliotheek Veluwezoom. is gepland op maandag 10 mei van 11.00 tot 11.30 uur. Je kunt de opening live volgen via onze Facebookpagina @terugnaardenheuvel. Ben jij erbij?