Bibliotheek blijft in de Poort van Doorwerth

Gepubliceerd op: 27 november 2020 14:12

Onlangs werd bekend dat Stichting Poort van Doorwerth per 1 januari 2021 stopt met haar activiteiten in dorpshuis de Poort van Doorwerth. Dat betekent echter niet dat onze jeugdBibliotheek er ook verdwijnt! De gemeente Renkum heeft ons te kennen gegeven dat zij haar uiterste best zal doen om de dienstverlening van de bibliotheek mogelijk te blijven maken. Hoe dat er concreet uit gaat zien, is echter nog niet duidelijk.

Op basis van deze informatie gaan wij ervan uit dat we in de Poort van Doorwerth blijven. Leden, bezoekers, scholen die in de jeugdBibliotheek met hun leerlingen zelf boeken ruilen en andere belangstellenden zijn nu én in het nieuwe jaar onverminderd van harte welkom. We zijn iedere maandagmiddag en woensdagmiddag geopend van 14.00 tot 17.00 uur. Ook in de kerstvakantie!

En natuurlijk houden we de ontwikkelingen in de gaten en informeren we je als er alsnog iets verandert.