Baby-bijeenkomst in de bibliotheek

Gepubliceerd op: 4 september 2019 15:32

babybieb

Op vrijdagochtend 4 oktober organiseren onze BoekStartcoaches een gezellig uurtje in de Bibliotheek Renkum, Velp en Dieren, voor baby's en ouders. Ze gaan met hen voorlezen, boekjes bekijken, liedjes zingen en een spelletje doen. Ouders krijgen daarnaast de gelegenheid om met andere ouders ervaringen uit te wisselen.

Samen een knisperboekje bekijken, of een boekje met geluiden, daar leert je kindje veel van. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek. En het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar jouw baby een leven lang plezier van heeft. Bovendien versterk je de band tussen jou en je kind, als je samen een boekje bekijkt, plaatjes aanwijst en benoemt, versjes leert en verhaaltjes vertelt.

Deelnemen is gratis en aanmelden is niet nodig.

Meer info: