De afhaalbieb is geopend

Gepubliceerd op: 13 januari 2021 12:26

Bestel een boekenpakket bij de afhaalbieb

Vanwege de coronamaatregelen zijn alle Bibliotheken in Nederland tot 10 februari gesloten. Materialen áfhalen is gelukkig wél toegestaan. Bestel eenvoudig een boekenpakket of reserveer je materialen via de online catalogus, haal ze op bij de afhaalbieb in Dieren, Velp, Oosterbeek of Renkum en lézen maar ;-)

Bestel een boekenpakket

Via www.bibliotheekveluwezoom/agenda kun je online een boekenpakket bestellen:

1. Je kiest de locatie waar je je boekenpakket wilt afhalen.
  2. Kies het moment waarop je je pakket wilt komen afhalen.
  3. Je vult het formulier in en geeft aan welk pakket je voorkeur heeft.
  4. Je krijgt per mail een bevestiging van je bestelling.
  5. Onze medewerkers maken het pakket voor je klaar en zorgen ervoor dat je het op het afgesproken tijdstip kunt afhalen.
  6. Op vertoon van de bevestiging van je bestelling of met je reserveringsnummer kun je het pakket op het door jou gekozen moment afhalen. De materialen staan dan al op je pas.

Lukt het je niet om dit online te doen? Bel ons dan om je wensen door te geven. Wij maken je pakket graag voor je klaar.

Openingstijden van de afhaalbieb:

De afhaalbieb (Renkum, Oosterbeek, Velp en Dieren) is geopend op:

• maandag: 14.00 - 17.00 uur
  • woensdag: 14.00 - 17.00 uur
  • vrijdag: 14.00 - 17.00 uur
  • zaterdag: 11.00 - 14.00 uur

Op deze dagen en tijden kun je deze bibliotheken ook telefonisch bereiken.

De jeugdBibliotheken in Rheden en Doorwerth zijn op dit moment gesloten.

Deze regeling geldt in principe tot 10 februari 2021, tenzij de overheid besluit dat deze coronamaatregelen langer van kracht blijven. In dat geval continueren we de afhaalbieb.

Welk pakket heeft je voorkeur?

Je kunt kiezen uit de volgende pakketten:

Pakket A - Spannende verhalen
Pakket B - Romantische verhalen
Pakket C - Literatuur
Pakket D - Grootletterboeken
Pakket E - dvd's volwassenen

Pakket 1 - Jeugd 0-6 jaar
Pakket 2 - Jeugd 6-9 jaar
Pakket 3 - Jeugd 9-12 jaar
Pakket 4 - Jongeren 12-15 jaar
Pakket 5 - Jongeren 15-18 jaar
Pakket 6 - dvd's jeugd en jongeren

Het pakket bestaat uit 6 items.
Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, kun je materialen voor een lange tijd lenen. Op de uitleenbon of in Mijn Bibliotheek zie je wanneer je geleende materialen terug moeten naar de Bibliotheek. Uiteraard mag je ze ook eerder terugbrengen.

Bel ons!

Heb je vragen over de afhaalbieb? Wil je telefonisch een boekenpakket bestellen, of heb je een andere vraag? Bel ons! We helpen je graag verder. Je kunt bellen met je eigen vestiging of met ons secretariaat via 0313-41 97 61

Voor mensen die tijdens de coronaepidemie zelf niet naar de bibliotheek kunnen of willen komen, is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de Bibliotheek aan huis. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Meer informatie en updates: www.bibliotheekveluwezoom.nl/corona

Vragen en antwoorden over de afhaalbieb

Hoeveel materialen zitten er in een pakket?

In een boeken- of dvd-pakket zitten 6 items.

Wanneer moet ik het boekenpakket weer inleveren?

Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, kun je materialen voor een lange tijd lenen. Op de uitleenbon of in Mijn Bibliotheek zie je wanneer je geleende materialen terug moeten naar de Bibliotheek. Uiteraard mag je ze ook eerder terugbrengen.

Wanneer is de afhaalbieb geopend?

De afhaalbieb (Renkum, Oosterbeek, Velp en Dieren) is geopend op:

• maandag: 14.00 - 17.00 uur
  • woensdag: 14.00 - 17.00 uur
  • vrijdag: 14.00 - 17.00 uur
  • zaterdag: 11.00 - 14.00 uur

Op deze dagen en tijden kun je deze bibliotheken ook telefonisch bereiken.

De jeugdBibliotheken in Rheden en Doorwerth zijn op dit moment gesloten.

Deze regeling geldt in principe van 18 december 2020 tot 20 januari 2021, tenzij de overheid besluit dat deze coronamaatregelen langer van kracht blijven. In dat geval continueren we de afhaalbieb.

Kan ik bij de afhaalbieb ook materialen terugbrengen?

Jazeker, je kunt materialen terugbrengen op de tijden dat de afhaalbiebs geopend zijn.

Kan ik zelf ook materialen reserveren uit de online catalogus?

Ja, dat kan ook. Via de online catalogus kun je materialen reserveren. Je krijgt dan, net als anders, bericht als je reservering voor je klaarstaat. Je kunt je reservering dan ophalen via de afhaalbieb, zonder van tevoren een afspraak te maken.

Kan ik me ook aanmelden voor de afhaalbieb als ik nog geen lid ben, maar wel lid wil worden?

Natuurlijk. We kunnen ons goed voorstellen dat je juist nú meer behoefte en tijd hebt om boeken te lezen. Je kunt een bibliotheekabonnement afsluiten via dit online formulier. Je krijgt je pas dan thuisgestuurd.