Aanschaf van níeuwe dvd’s en luisterboeken gestopt

Gepubliceerd op: 8 januari 2021 11:14

Als gevolg van bezuinigingen op de bibliotheek versobert onze collectie per 1 januari 2021 enigszins. Een aantal tijdschriften is opgezegd en we schaffen geen níeuwe dvd’s en luisterboeken meer aan.

Alternatieven

Voor het kijken van films gebruiken mensen steeds vaker streaming-diensten, zoals Netlix, Videoland en NPO Plus. Bibliotheekleden kunnen daarnaast films lenen Filmbieb, de filmbibliotheek van Nederland. Luisterboeken zijn voor leden van de bibliotheek volop beschikbaar via de de filmbibliotheek van Nederland. online bibliotheek. En natuurlijk blijven onze eerder aangekochte dvd’s en luisterboeken wel beschikbaar.

Tip! Pas je interesseprofiel aan

Heb jij een interesseprofiel aangemaakt in ‘Mijn Bibliotheek’ voor het ontvangen van een mail als er nieuwe dvd’s of luisterboeken zijn toegevoegd aan onze collectie? Pas dit dan aan, want je krijgt dan geen resultaten meer. Vanwege privacy-redenen kunnen wij deze instellingen niet voor je aanpassen, dat moet je zelf doen.