Op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten?

afbeelding Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief

De Bibliotheek Veluwezoom verstuurt een aantal keer per jaar een digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief inspireert je met lees-, kijk- en surftips en informeert je over praktische zaken, nieuwe diensten en activiteiten. Schrijf je in! Je kunt je te allen tijde weer afmelden.

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief van de bibliotheek

Resultaat 41 - 44 (van 44)

• Nieuw: niveautest Lezen voor de lijst Bekijk details

22 oktober 2019

Veel jongeren weten niet wat hun leesniveau is van Lezen voor de lijst. Daarom is er nu de online niveautest Lezen voor de lijst.

• Renkum zonder bieb? Echt niet! Bekijk details

27 augustus 2019

Tot grote opluchting van inwoners van de gemeente Renkum, inclusief het strijdvaardige actiecomité, én de medewerkers van de Bibliotheek Veluwezoom gaf de gemeenteraad van Renkum in de vergadering van woensdag 26 juni aan de bibliotheken in de gemeente te willen behouden. De raad gaf het College de opdracht om, samen met de bibliotheek en de inwoners, de mogelijkheden om te bezuinigingen te onderzoeken, met behoud van de drie huidige vestigingen als uitgangspunt. Hoe staat het er nu mee?

• Algemene voorwaarden herzien Bekijk details

28 januari 2019

De Bibliotheek Veluwezoom heeft haar algemene voorwaarden herzien. Dat was nodig omdat onze dienstverlening sinds de laatste versie (2011) is uitgebreid, vanwege de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die vorig jaar is ingegaan én omdat we sommige bepalingen duidelijker wilden omschrijven.

• Grote Letter Boeken beter vindbaar Bekijk details

1 februari 2018

Mensen die een visuele beperking hebben kunnen bij de Bibliotheek Veluwezoom speciale uitgaven lenen: Grote Letter Boeken. Dat is geen nieuws. Wat wel nieuw is, is dat deze boeken nu makkelijker te vinden zijn in de online catalogus en op de populaire webpagina ‘Aanwinsten’.

Paginanavigatie