E-bookabonnement

Keuze lidmaatschap

Lezen, leren en luisteren

Wil je geen boeken lenen van de lokale bibliotheek, maar wel e-books lezen en luisterboeken lenen? Dan is een e-bookabonnement iets voor jou. Dit abonnement geeft je toegang tot duizenden e-books en luisterboeken van de online Bibliotheek. 

De voordelen

  • Kies uit duizenden e-books

    Voor 42 euro per jaar heb je toegang tot onze volledige collectie

  • Lees op je e-reader, pc, tablet of smartphone

    Waar je wilt, wanneer je maar wilt.

Wat houdt het digitaal lidmaatschap in?

Kosten, looptijd en voorwaarden

Je kiest voor het compleet abonnement (€ 42 per jaar) of een compact abonnement (€ 21 per jaar). 

Inschrijven kan in de Bibliotheek en online. Neem een geldig paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs mee. Het abonnement is 1 jaar geldig en wordt automatisch verlengd.

Het abonnement opzeggen kan tot 4 weken voor de vervaldatum. Ben je langer dan 1 jaar lid, dan kun je het abonnement op ieder moment stopzetten.

Wat kan ik allemaal lenen?

Via de online Bibliotheek kun je kiezen uit duizenden e-books en luisterboeken. Wil je weten welke e-books en luisterboeken we allemaal te leen hebben? Bekijk het aanbod.

Met een compleet abonnement (€ 42,- per jaar) kun je 10 e-books en 10 luisterboeken tegelijk lenen, voor een periode van 3 weken.

Met een compact abonnement (€ 21,- per jaar) kun je 6 e-books en 6 luisterboeken per jaar lenen, voor een periode van 3 weken.

Op welke devices kan ik e-books lezen?

Je kunt e-books lezen op je tablet of smartphone (met onze app voor iOs en Android), op je pc of met een e-reader. Check van tevoren even of jouw e-reader of tablet/smartphone geschikt is om e-books van de online Bibliotheek te lezen.


Ben je al lid van de bieb?

Heb je al een lidmaatschap bij de Bibliotheek? Dan kun je met je biebpas e-books lenen. Je moet je alleen nog even registreren bij de online Bibliotheek.

Hoe registreer ik mij voor de online Bibliotheek?