Word lid van de bibliotheek

Een abonnement van de Bibliotheek Veluwezoom geeft je toegang tot duizenden boeken, e-books, luisterboeken, cd's, dvd's, muziek en tijdschriften. Voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien krijg je korting op veel activiteiten van de bibliotheek. Schrijf je vandaag nog in! Je krijgt je pasje thuisgestuurd.

De voordelen

• Keuze uit een enorme collectie + e-books

Met je abonnement heb je toegang tot de collectie van de Bibliotheek Veluwezoom, de Samenwerkende Gelderse Bibliotheken, andere Nederlandse Openbare Bibliotheken én e-books en luisterboeken van de online bibliotheek

• Altijd en overal de bibliotheek bij de hand

Met de gratis app van de bibliotheek en 'Mijn Bibliotheek' kun je 24/7 per dag materialen zoeken, reserveren en verlengen.

• Gratis reserveren

Bij de Bibliotheek Veluwezoom is reserveren uit de eigen collectie en de collectie van de Samenwerkende Gelderse Bibliotheken gratis.

• Op de hoogte blijven via onze digitale nieuwsbrief

Het laatste nieuws, leestips, praktische informatie over je abonnement, online diensten en leuke activiteiten van de bibliotheek. Verschijnt 8 tot 10 keer per jaar. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

• Korting op cursussen en activiteiten

De Bibliotheek is een aantrekkelijke en inspirerende plek waar je aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken. Er is altijd wel iets leuks en leerzaams te doen. Je vindt onze activiteiten in de agenda

• Leestips en nieuwe boeken

Vind jouw favoriete boek in de aanwinsten of via de leestips op onze digitale etalages.

Voor een aantrekkelijke prijs krijg je toegang tot duizenden boeken, films, muziek, e-books, luisterboeken én korting op activiteiten...

Kinderen zijn tot 18 jaar gratis lid!

Bekijk de abonnementen en de tarieven

• Inschrijven in de bibliotheek

Inschrijven is heel gemakkelijk. Kom naar een van onze vestigingen en we maken een pas voor je aan. Je kunt dan gelijk beginnen met lenen.

Vind een bibliotheek in de buurt

• Inschrijven, betalen via iDEAL en ontvang je pas per post

Kun je niet wachten met inschrijven? Meld je aan via het online inschrijfformulier en betaal via iDEAL. We sturen je pas per post naar je toe! :-)

Nu inschrijven

Wat houdt het lidmaatschap in?

Kosten, looptijd en voorwaarden

Als je lid wordt van de bibliotheek, is je lidmaatschap in eerste instantie 12 maanden geldig en betaal je dus ook voor 12 maanden. Daarna kun je maandelijks opzeggen. Er zijn verschillende abonnementen en betalen via automatische incasso levert je een korting van € 3,- per jaar op.

Alle abonnementen en tarieven vind je op www.bibliotheekveluwezoom.nl/tarieven.

Onze Algemene voorwaarden vind je hier.

Hoeveel materialen mag ik lenen?

Je mag maximaal 15 materialen gelijktijdig in leen hebben. Dat kunnen boeken, tijdschriften, dvd's of andere materialen van jouw keuze zijn.

Kan ik ook e-books lenen?

Jazeker! Als je een jaarabonnement neemt kun je ook e-books lenen. Dat doe je via de online bibliotheek