Voordeel met je biebpas stopt

De afgelopen jaren heb je gebruik kunnen maken van aanbiedingen, korting of iets extra’s via de website www.voordeelmetjebiebpas.nl. Helaas moeten wij berichten dat Voordeel met je Biebpas per 1 juli 2017 stopt. Daarmee vervallen ook de Voordeel met je Biebpasaanbiedingen, kortingen en dergelijke waarvan voorheen met de bibliotheekpas gebruikgemaakt kon worden.

Nieuwe koers van bibliotheken

De reden van het stopzetten hangt samen met de nieuwe koers van bibliotheken. Zij zetten zich in om een aantrekkelijke en inspirerende plek te zijn waar je aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken en informatie tot je kunt nemen - in welke vorm dan ook. Daarnaast stellen bibliotheken zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen.

NB. De kortingen die Stichting Geldersch Landschap & Kasteelen biedt, blijven - speciaal voor leden van de Bibliotheek Veluwezoom - tot en met 31 oktober 2017 geldig. Zie het kader hiernaast.

Maak kennis met het leven, de architectuur en kunst van vroeger tijden

Leden van de Bibliotheek Veluwezoom kunnen tot en met 31 oktober 2017 gebruik blijven maken van de 25% korting op de entree van de opengestelde kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen. 

Deze aanbiedingen gelden alleen op de entree en niet voor activiteiten of evenementen. Maximaal één persoon per geldige biebpas. Alleen voor leden van de Bibliotheek Veluwezoom.