Jouw stem telt

BiebPanel gaat veranderen

4 februari 2020

De Bibliotheek Veluwezoom peilt de mening van haar klanten sinds 2015 via BiebPanel. Panelleden konden 4 keer per jaar een vragen lijst invullen over verschillende aspecten van de dienstverlening van de Bibliotheek Veluwezoom. Vanaf 2020 gaat dit veranderen. We gaan niet meer werken met een vast panel, maar op een andere manier onderzoek doen.

Hoe dat in zijn werk gaat, vertellen we op een later moment. Het bureau dat de onderzoeken namens bibliotheken in heel Nederland uitvoert, is op dit moment volop bezig met de voorbereidingen.

Onze BiebPanelleden hebben onlangs bericht gekregen over deze verandering. Ze zijn uitgeschreven van het panel en we bedanken hen nogmaals hartelijk voor hun feedback en tips.

Zodra er meer informatie is over de nieuwe manier van onderzoeken, laten we dat natuurlijk weten.

'Ik vind het fijn om mee te denken'

Mevrouw Backer uit Velp (links op de foto) nam in het voorjaar van 2019 haar prijs in ontvangst: een jaar lang gratis lenen. Ze is al een aantal jaren panellid en vindt het leuk om mee te denken. Ooit werd ze lid in Oosterbeek, maar ze woont nu al jaren in Velp. Mevrouw Backer leest veel en vindt het prettig dat ze alle materialen kan krijgen door ze te reserveren. Wij bedanken mevrouw Backer voor haar deelname aan BiebPanel en wensen haar heel veel plezier met haar prijs.

Doe ook mee met ons klantenpanel!