Jouw stem telt

Doe mee met ons klantenpanel!

Om onze dienstverlening steeds te verbeteren en op onze klanten af te stemmen doen wij vier keer per jaar een online onderzoek, BiebPanel. Elk onderzoek gaat over een bepaald thema, zoals de bewegwijzering, de collectie, het personeel en meer. Aan onze leden en bezoekers vragen we om mee te doen aan BiebPanel en op die manier mee te denken aan de toekomst van de bibliotheek. Met jouw feedback kunnen wij waardevolle verbeteringen doorvoeren in onze dienstverlening!

Het invullen van de vragenlijsten kost ongeveer 10 minuten per keer en alle antwoorden worden anoniem verwerkt. Je krijgt gegarandeerd geen ongewenste telefoontjes of spam.

Vind jij het leuk om je betrokkenheid te tonen en wil je met ons meedenken over uiteenlopende onderwerpen? Meld je dan aan voor BiebPanel!. Inschrijven is gemakkelijk. Je ontvangt daarna vier keer per jaar een uitnodiging om aan een online onderzoek mee te doen, gewoon in je mailbox. 
Bovendien maak je kans op 1 jaar gratis lidmaatschap van de bibliotheek!

Wie zoeken we?

Jong, oud, man, vrouw; iedereen is welkom om mee te doen. Ben je ouder dan 16 jaar en maak je gebruik van de bibliotheek? Meld je dan aan! We hopen snel nieuwe deelnemers te mogen verwelkomen als lid van ons klantenpanel.

De resultaten

Een samenvatting van de resultaten van alle onderzoeken publiceren wij na afloop op deze website.

'Ik vind het fijn om mee te denken'

Mevrouw Backer uit Velp (links op de foto) nam in het voorjaar van 2019 haar prijs in ontvangst: een jaar lang gratis lenen. Ze is al een aantal jaren panellid en vindt het leuk om mee te denken. Ooit werd ze lid in Oosterbeek, maar ze woont nu al jaren in Velp. Mevrouw Backer leest veel en vindt het prettig dat ze alle materialen kan krijgen door ze te reserveren. Wij bedanken mevrouw Backer voor haar deelname aan BiebPanel en wensen haar heel veel plezier met haar prijs.

Doe ook mee met ons klantenpanel!