Taalpunt

logo taalhuis veluwezoom

Heel veel mensen in Nederland hebben moeite met lezen en schrijven. Of met rekenen, internet en op de computer werken. Hoor jij daar bij? Dan kun je daar wat aan doen. Kom langs bij het Taalpunt in de bibliotheek. Je kunt er terecht met je vragen. Wat wil jij leren? We helpen je met het vinden van een geschikt aanbod bij jou in de buurt. Het Taalpunt is er ook voor jou!

In het Taalpunt staan ook computers waar je met taal en internet kunt oefenen. En er staan boeken waarmee je de Nederlandse taal (beter) kunt leren.

Iedereen is welkom

Iedereen kan het Taalpunt bezoeken. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

Waar vind je de Taalpunten?

De Taalpunten vind je in

Je kunt ons bellen, appen of e-mailen voor meer informatie en/of een afspraak te maken:

Inloopspreekuur

In het Taalpunt in de Bibliotheek Dieren is iedere week een inloopspreekuur. Je kunt daar terecht met je vragen. Een afspraak maken is niet nodig.

Onderdeel van het Taalhuis

logo van Taalhuis Veluwezoom

Het Taalpunt is verbonden met het Taalhuis Veluwezoom. Binnen het Taalhuis werken verschillende organisaties in de gemeenten Rheden, Rozendaal en Renkum samen om je te helpen om beter te leren lezen, schrijven, rekenen, praten en werken met de computer en internet. 

Iemand op weg helpen?

Ken jij iemand die beter zou willen leren lezen en schrijven? Vertel hem over het Taalpunt of breng er samen een bezoek aan. Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen via het Taalhuis Veluwezoom. We helpen je graag verder!

  • www.bibliotheekveluwezoom.nl/taalpunt