E-bookabonnement

Keuze lidmaatschap

Lezen, leren en luisteren

Wil je geen boeken lenen van de lokale bibliotheek, maar wel e-books lezen en luisterboeken lenen? Dan is een e-bookabonnement iets voor jou. Dit abonnement geeft je toegang tot duizenden e-books en luisterboeken van de online Bibliotheek. 

De voordelen

  • Kies uit duizenden e-books

    Voor 42 euro per jaar heb je toegang tot onze volledige collectie

  • Lees op je e-reader, pc, tablet of smartphone

    Waar je wilt, wanneer je maar wilt.

Wat houdt het digitaal lidmaatschap in?

Kosten, looptijd en voorwaarden

Je kiest voor een compleet abonnement van € 42 per jaar of een proefabonnement van € 8,99 voor 4 weken. 

Het proefabonnement kun je alleen afsluiten via de online Bibliotheek

Een compleet abonnement kun je afsluiten via de online Bibliotheek én bij de Bibliotheek Veluwezoom. Inschrijven kan bij de klantenservice in onze vestigingen (neem een geldig paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs mee) en online. Een compleet abonnement heeft een looptijd van 12 maanden en wordt automatisch verlengd, tenzij je tot 4 weken voor de vervaldatum opzegt. 

Sluit je een e-bookabonnement compleet bij ons af, dan vragen we je om een machtigingskaart af te geven om na de eerste abonnementsperiode via automatische incasso te betalen. Als je geen machtiging afgeeft, stopt het abonnement aan het einde van de looptijd automatisch.  

Wat kan ik allemaal lenen?

Via de online Bibliotheek kun je kiezen uit duizenden e-books en luisterboeken. Wil je weten welke e-books en luisterboeken we allemaal te leen hebben? Bekijk het aanbod.

Met een e-bookabonnement compleet leen je elke 3 weken 10 e-booksleen én elke 3 weken 10 luisterboeken.

 

Op welke devices kan ik e-books lezen?

Je kunt e-books lezen op je tablet of smartphone (met onze app voor iOs en Android), op je pc of met een e-reader. Check van tevoren even of jouw e-reader of tablet/smartphone geschikt is om e-books van de online Bibliotheek te lezen.


Ben je al lid van de bieb?

Heb je al een lidmaatschap bij de Bibliotheek? Dan kun je met je biebpas e-books lenen. Je moet je alleen nog even registreren bij de online Bibliotheek.

Hoe registreer ik mij voor de online Bibliotheek?