Nieuws jeugd & jongeren

Resultaat 21 - 23 (van 23)

 • Bibliotheek Velp gaat terug naar Den Heuvel Bekijk details

  23 oktober 2020

  Het stond begin oktober al in de krant: de Bibliotheek Velp gaat terug naar Den Heuvel. Terug naar de plek waar de Bibliotheek jarenlang gevestigd was vóórdat ze in 2013 haar intrek nam in het Astrum College. De ruimte in Den Heuvel gaat eerst grondig op de schop, waarna ze onderdak zal bieden aan de Bibliotheek, Stichting Vluchtelingenwerk, een afdeling van het Astrum College en mogelijk nog een andere partij. Het Astrum College gaat de ruimte die straks vrij komt opnieuw geschikt maken voor een...

 • Nieuwe activiteiten voor kinderen: Digiplay Bekijk details

  17 juli 2020

  In september start de Bibliotheek Veluwezoom met een nieuwe reeks activiteiten voor kinderen van 6-12 jaar: Digiplay. Prikkelende middagen waarin kinderen verschillende nieuwe technieken kunnen ontdekken door er zélf mee te gaan spelen en ermee aan de slag te gaan. Een spel ontwerpen met virtual reality, een drone of robot programmeren of een app bouwen, bijvoorbeeld. Iedere keer is er een ander thema of onderwerp.

 • Nieuw: niveautest Lezen voor de lijst Bekijk details

  22 oktober 2019

  Veel jongeren weten niet wat hun leesniveau is van Lezen voor de lijst. Daarom is er nu de online niveautest Lezen voor de lijst.

Paginanavigatie