Muziekliefhebbers opgelet!

banner Ontdek je favoriete muziek in de bibliotheek

Met je bibliotheekabonnement heb je toegang tot Europa's grootste muziekcollectie met 6 miljoen tracks, 500 muziekstijlen, 100.000 componisten en uitvoerenden klassiek en 300.000 artiesten en bands. Van Bach tot Coldplay. Iedere week komen daar nog eens 300 nieuws cd's bij.

Muziekwebluister

Deze tracks zijn allemaal digitaal te beluisteren in onze bibliotheek via www.muziekweb.nl/luister. Het aanbod omvat diverse muziekstromingen: popmuziek, klassiek, jazz, wereldmuziek, Nederlandstalige muziek, etc. Daarnaast biedt Muziekwebluister een schat aan informatie over albums, artiesten en genres.

Muziek ontdekken met Muziekweb Playlists

Op de website van Muziekweb vind je playlists die je altijd en overal kunt beluisteren (ook buiten de bibliotheek). Het is een leuke manier om kennis te maken met muziek rond specifieke thema's. Er is een playlist Arabische muziek, klassiek voor kids, North Sea Jazz, Fonos, Muziek voor baby's en meer. 
De Playlist vormt één geheel: er kan niet in worden door- of teruggespoeld. De Muziekweb Playlist wordt u aangeboden in samenwerking met Buma en Sena.

Muziekcd's

De Bibliotheek Veluwezoom heeft geen muziekcd's in de eigen collectie. Via de online catalogus kunt u wel fysieke cd’s, vinyl en muziekdvd’s aanvragen uit andere bibliotheken of via Muziekweb. Via deze dienst kunt u cd's, muziek-dvd's en lp's 7 dagen per week, 24 uur per dag aanvragen en naar uw eigen vestiging laten sturen. 

Nieuwe albums populair

Nieuws van Muziekweb

  • Curiosa pop: Liedjes over wolven

    Een heilig dier of de incarnatie van de duivel. Een middenweg is er niet. Er zijn maar weinig dieren die zo tot de verbeelding spraken als de wolf. Ook menig artiest liet zich inspireren door de wilde...

    23 januari 2018

    Bekijk details van Curiosa pop: Liedjes over wolven