Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • M.W. Craven Brandoffer

  Rechercheur Washington Poe onderzoekt de vier moorden die de Brandofferman pleegde.

  Gedrukt boek

 • Erin Young Hebzucht

  In een in verval geraakte agrarische gemeenschap doet een vrouwelijke rechercheur onderzoek naar een reeks moorden op vrouwen.

  Gedrukt boek

 • Nicolet Steemers Wat niet deert

  Dertien jaar na de verdwijning van hun moeder brengen drie volwassen kinderen en hun aan geheugenverlies lijdende vader de herfstvakantie door in hun oude zomerhuis in de Achterhoek. Al gauw wordt duidelijk dat sinds de verdwijning de onderlinge verhoudingen op scherp zijn komen te staan.

  Gedrukt boek

 • Eva García Sáenz de Urturi De stilte van de witte stad

  De Baskische stad Vitoria wordt opgeschrikt door enkele rituele moorden die zijn gepleegd op dezelfde manier als moorden 20 jaar geleden en waarvan de dader binnenkort verlof krijgt.

  Gedrukt boek

 • Bas Haan Lenoir

  Hoofdinspecteur Lenoir, die zich met een aantal zaken bezighoudt, wordt zelf verdacht van een moord.

  Gedrukt boek

 • Stephen King Billy Summers

  Samen met een jonge vrouw die hij gered heeft, reist huurmoordenaar Billy Summers door landelijke streken van de VS om wraak te nemen op een opdrachtgever die hem bedrogen heeft.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Frank Goldammer De vuurstorm

In Dresden in 1945 jaagt commissaris Heller op een sadistische vrouwenmoordenaar, in de chaos van de laatste oorlogsmaanden en onder Russische bezetting.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken