Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • 2044

  Robert Bridgeman

  De mensheid gaat door een ontwikkelingsproces, dat twee kanten op kan gaan: leven in vrijheid of onderdrukking. Sinds 2020 leeft de mens in een matrix van onderdrukking; hoe is dat in 2044?

  Gedrukt boek

  Bekijk details van 2044

 • De beminde

  Kiera Cass

  Hollis (ik-persoon) is dolgelukkig wanneer de knappe jonge koning Jameson van Coroa met haar wil trouwen. Ze geniet van alle aandacht en het luxeleven. Al snel ontdekt ze dat het leven als koningin ook een schaduwzijde heeft. Hollis moet een belangrijke keuze maken. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De beminde

 • AUTONOOM

  Antoni Dol

  Het lot van een buitenaards wezen is in handen van drie wetenschappers als de legerleiding het wezen wil liquideren.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van AUTONOOM

 • Middernachtbibliotheek

  Matt Haig

  Na een zelfmoordpoging komt een jonge vrouw terecht in een andere dimensie: een soort bibliotheek waarin de boeken haar de kans geven parallelle levens uit te proberen, gebaseerd op andere keuzes dan die ze in haar oorsponkelijke leven heeft gemaakt.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Middernachtbibliotheek

 • Project Hail Mary

  Andy Weir

  Om de Aarde te redden van een levensvorm die het licht van de Zon aantast, wordt een bemand ruimteschip naar een ander zonnestelsel gestuurd.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Project Hail Mary


Boek van de maand

Stephen King Later

De jonge Jamie, die dode mensen kan zien, wordt door verschillende personen voor hun karretje gespannen waardoor hij te maken krijgt met het Kwaad.

Bekijk dit boek

Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken