Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Shelby Mahurin Heks & Jager

  Nadat Louise le Blanc haar heksenkring is ontvlucht, doet ze er alles aan om haar magische krachten te verbergen en overleeft ze door te stelen. Maar dan wordt ze gedwongen te trouwen met een heksenjager.

  Gedrukt boek

 • Thomas Olde Heuvelt Orakel

  Twee scholieren, Luca en Emma, ontdekken in een mistbank in een bollenveld een gaaf zeilschip uit de 18e eeuw en als Emma op onderzoek uitgaat, komt ze niet meer terug.

  Gedrukt boek

 • Thomas Olde Heuvelt Echo

  Sinds een bergbeklimmer na een ongeluk verminkt is geraakt in zijn gezicht, lijkt er iets in hem gewekt te zijn. Met zijn vriend keert hij terug naar Zwitserland op zoek naar antwoorden.

  Gedrukt boek

 • Cassandra Clare, Holly Black De IJzerproef

  Call (12) moet meedoen aan de IJzerproef, de toelatingstest voor het Magisterium. Maar Call wil helemaal niet naar deze opleiding voor tovenaars. Zijn vader waarschuwt hem al zijn hele leven voor magie. Toch wordt Call geselecteerd. Vanaf ca. 12 jaar.

  Gedrukt boek

 • J.R.R. Tolkien De Silmarillion

  Mystieke sprookjes over elfen en mensen in de oorsprong der tijden.

  Gedrukt boek

 • Justin Cronin De oversteek

  Na het uitbreken van een virus overleeft een kolonie 'mensen' in een gesloten gemeenschap die zij gedwongen zijn te verlaten om een oplossing voor hun problemen te zoeken.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

V.E. Schwab Gallant

Er zijn een paar dingen die de veertienjarige Olivia zeker weet: ze heeft geen familie, geen stem en één groot geheim. Maar zelfs mét een stem zou Olivia zwijgen over de schimmen en wezens die alleen zij kan zien.

Bekijk dit boek

Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken