E-books leen je bij de online Bibliotheek

de online bibliotheek

Wil jij e-books lezen? Als Bibliotheeklid mag je e-books lenen bij de online Bibliotheek.

Ruim 15.000 e-books

Je hebt de keuze uit ruim 15.000 e-books. De collectie is breed, gevarieerd en verrassend. Je vindt er van alles. Van thrillers tot romans, van informatieve boeken tot kinderboeken. Elke maand vernieuwen we het aanbod met populaire titels, klassiekers en bijzondere uitgaven.

Lezen op 3 manieren

Je bepaalt zelf hoe je de e-books leest. Met een app op je tablet of smartphone. Direct op je e-reader. Of online via je pc of laptop.

Gratis toegang

Bibliotheekleden hebben toegang tot de collectie van online Bibliotheek. Afhankelijk van je abonnement* kan je tot maximaal 10 e-books lenen. De leentermijn van een e-book is 3 weken.

Registreren

de online Bibliotheek

Als je e-books wilt lenen, dan vragen wij je om eerst even een account aan te maken bij de online Bibliotheek. Zo weet de online Bibliotheek wie je bent en van welke Bibliotheek je lid bent. Je gebruikt hiervoor je inloggegevens van je eigen Bibliotheek (pasnummer en toegangscode of wachtwoord).

Vragen?

Op de website van de online Bibliotheek vind je alle informatie over e-books.

* E-books lenen bij de online Bibliotheek is alleen mogelijk als je een jaarabonnement of een e-bookabonnement hebt. Bij een kwartaal- of vakantie-abonnement van de Bibliotheek Veluwezoom is de mogelijkheid om e-books te lenen via de online Bibliotheek niet inbegrepen. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekveluwezoom.nl/tarieven